Nova razsvetljava na pomožnem nogometnem igrišču

Nogometaši v Ormožu se lahko veselijo nove pridobitve, saj je pomožno nogometno igrišče končno dobilo novo razsvetljavo. To pomeni, da bodo lahko odslej še bolj kakovostno trenirali in igrali tudi v večernih urah.

Nova razsvetljava je sodobna in energetsko varčna, sestavlja pa jo 12 LED-reflektorjev, ki so nameščeni na šestih drogovih. Razsvetljava omogoča enakomerno osvetlitev celotnega igrišča, kar je nujno za varno in kvalitetno igro.

Novo razsvetljavo so pozdravili nogometaši, trenerji in drugi športni navdušenci. Vsi so bili enotni, da je to velika pridobitev za ormoški nogomet.

“Nova razsvetljava bo pomenila velik napredek za naš klub,” je povedal predsednik NK Ormož Mitja Lukner. “Zdaj bomo lahko še bolj kakovostno trenirali in igrali tudi v večernih urah, kar bo omogočilo boljše izvajanje kondicijskih treningov in taktičnih vaj. To bo nedvomno vplivalo na naše rezultate v prihodnosti.”

Tudi župan Občine Ormož Danijel Vrbnjak je bil zadovoljen z novo pridobitvijo. “Vesel sem, da smo končno dobili novo razsvetljavo na pomožnem nogometnem igrišču,” je povedal. “To je pomembna investicija v športno infrastrukturo naše občine, ki bo koristila tako nogometašem kot tudi vsem drugim, ki se ukvarjajo s športom in rekreacijo.”

Nova razsvetljava je torej velika pridobitev za ormoški nogomet in bo nedvomno prispevala k napredku kluba v prihodnosti.

Vaš komentar

PRIJAVI SE

NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novice NK Ormož in ostani na tekočem glede dogajanja v tvojem klubu!