0 - 2
Konec tekme

Poročilo s tekme

Naj še kdo reče, da se v Ormožu nič ne dogaja! Nenačrtovana predstava/show v Športnem Parku Mestna Graba. Ob 15:00 je sodnik Mihelič s piskom označil začetek srečanja, za katerega se verjetno nikomur ni sanjalo, da bo postalo tako odmevno. V prvem polčasu smo po večini spremljali enakovredno tekmo z malo priložnostmi, gledalce pa je v 42. minuti predramila pestra situacija: gostje so sporno posredovali z roko, pri čemer je sodniška piščalka ostala tiho, sledila je kontra, pri kateri smo bili deležni tako imenovane “dvojne kazeni”: rdeč karton za Roka Laha in penal.

A mreža je ostala čista – Denis Prapotnik je sijajno ukanil strelca iz Stojnc! 2 minuti kasneje pa prva edicija “showa” – gostje so dobro izvedli kontro, stranski sodnik je bil kakih 10m izven linije pri oceni ofsajda in vodstvo za Stojnce. Za piko na i pred polčasom je ta isti sodnik brez podanega razloga poskrbel za izključitev predstavnika ekipe Ormožanov. Kuhnja v pravem pomenu besede. Uvod v drugi del pa boljši. Celoten polčas praktično enosmerni promet na vrata gostov, a zaman. Napadi domačih so žal bili bolj ko ne jalovi, preveč komplicirani.

Zadnjih 10 minute pa smo spremljali drugo edicijo “showa”: dugo glavni sodnik – prvi pomočnik sta poskrbela za 3 rdeče kartone pri Ormožanih in dodobra razjarjeno publiko. V 86. minuti napad za izenačenje: Kirič je lepo preigraval a bil oviran z vlečenjem, glavni delilec pravice ni zapiskal, sledila je kontra in povečanje vodstva Stojncev na 0:2. Vsaj naslednjo srečanje bomo odigrali brez trenerja Velečića, predstavnika ekipe Sklepiča, kapetana Prapotnika in Laha.

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezona
8. oktobra, 2023 20:00 Super liga MNZ Ptuj 2023/24

Prizorišče

Športni park Mestna graba
Dobravska 15A, 2270 Ormož

Rezultati

Klub1. polčas2. polčasgoli
NK Ormož000
NK Stojnci112
PRIJAVI SE

NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novice NK Ormož in ostani na tekočem glede dogajanja v tvojem klubu!