4 - 0
Konec tekme

Poročilo s tekme

Spet smo bili priča Prleškemu derbiju v Športnem Parku Mestna Graba! Ob 15:00 smo v lepo polni Mestni Grabi (200 gledalcev) pričakali Središče, ki sicer igra ligo višje – v ptujski Superligi.
Prvi polčas je bil izrazito v znamenju taktike – Ormožani so si preko posesti poskušali priigrati prednost, gostje so z dolgimi žogami napadli v globino. Ne eni ne drugi pri tem niso bili uspešni, saj je bil rezultat po polčasu še vedno 0:0.

V drugi polčas pa smo vstopili bistveno bolj poletno! V 48. minuti je odbitek iz dobrih dvajsetih metrov sijajno pospravil Dejan Kociper, ki je izjemno zadel v vratarjev spodnji desni kot. Sledila je dominacija domačih – Nik Prapotnik je v dveh minutah zapečatil usodo gostov: natančen je bil v 54. in po podaji Luke Kiriča tudi v 55. minuti. Gostje so si v 76 minuti priigrali “zicer”, a jim športna sreča v tistem trenutku ni bila naklonjena. Za končnih 4:0 je z lepim udarcem poskrbel Žan Šuen!

Gostom iz NK Središče ob Dravi želimo uspešno nadaljevanje sezone – prvo tekmo bodo odigrali že naslednji vikend. Nas pa prvo kolo spomladanskega ciklusa čaka 8. aprila!

Podrobnosti

Datum Čas Liga Dan tekme
27. marca, 2023 8:14 Prijateljska tekma 25.03.23 ob 15.00

Rezultati

Klub1. polčas2. polčasgoli
NK Ormož044
NK Središče ob Dravi000

NK Ormož

8Dejan Kociper vezni
15Nik Praprotnik napadalec
7Žan Šuen napadalec
PRIJAVI SE

NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novice NK Ormož in ostani na tekočem glede dogajanja v tvojem klubu!