6 - 1
Konec tekme

Poročilo s tekme

Fantje so v nekoliko premešani zasedbi hrabro stopili v igro ter si na težkem, razmočenem terenu v začetku priigrali dobrošnjo število zicerjev, vendar je vratar Hajdoš, Horvat Tadej, delo opravil z odliko. No, prvič je klonil v 36′ ko je rekorden obisk nagradil Prapotnik Nik. Slabih 5. minut kasneje pa evrogol za izenačenje – Cvetko Aleš (Hajdoše) je iz “voleja” zadel ne obranljivo.

Polčas, ki je bil sicer v naši prevladi, ni prinesel prednosti. Zato pa sijajen vstop v drugega: Kirič je že v 1. minuti drugega dela Ormožane spet vrnil v vodstvo. Dvajset minut kasneje je Vočanec Jan nesebično zaposlil Šuena, ki mu iz bližine ni bilo težko zadeti praznega gola. Slednji je dosegel svoj drugi gol 5 minut kasneje, ko je z glavo šolsko meril po predložku iz kota. Da je mera polna, je Kirič Luka do konca srečanja zadel še 2x in dosegel svoj četrti hattrick v tej sezoni!

Ob tej priložnosti bi se zahvalili vsem gledalcem, ki so v neugodnem vremenu prišli na tribune Športnega Parka Mestna Graba – 320x HVALA

Galerija: NK Ormož – NK Hajdoše

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezona Dan tekme
22. oktobra, 2022 18:03 1. razred MNZ Ptuj 2022/23 22.10.2022 ob 15.00

Prizorišče

Športni park Mestna graba
Dobravska 15A, 2270 Ormož

Rezultati

Klub1. polčas2. polčasgoli
NK Ormož156
NK Hajdoše101

NK Ormož

20Luka Kirič napadalec
15Nik Praprotnik napadalec
7Žan Šuen napadalec
PRIJAVI SE

NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novice NK Ormož in ostani na tekočem glede dogajanja v tvojem klubu!