4 - 0
Konec tekme

Poročilo s tekme

Praznik nogometa v Ormožu! Pred eno največjih množic v ŠP Mestni Grabi v zadnjem obdobju smo potrdili prvo mesto proti večno neugodnemu Središču.
Derbi, velik vložek, čustva, trema. Temu primeren je bil uvod v tekmo, prvi poskus v okvir pa beležimo v 14. minuti, ko je iz razdalje zapretil Vočanec. 5 minut kasneje pa erupcija navdušenja na tribuni – Luka Kirič si je priboril 1na1 z vratarjem in rutinirano popeljal domače v ekstazo. Središčanci so prvič nevarno zapretili v 30. minuti, ko je dober strel Jakla ubranil Denis Prapotnik. Do konca polčasa se je še enkrat krasno iskazal vratar gostov, ki je ubranil nemogoče.
Vstop v drugi polčas pa eksploziven, hitri “ena – dva” med Jaušovcem in Kiričem je slednji izkoristil ter podvojil vodstvo domačih. Gledalci so še hidrirali grla, ko je popularni “Kira” že drugič zadel. Da je dan popoln, je Luka v 56. minuti zbral svoj hattrick, ko je rutinirano, v slogu največjih, okroglo usnje pospravil v vratarjev zgornji levi kot. Prava tekma za trojčka! Na 4 razlike bi lahko pobegnili le par minut kasneje, ko je Vočanec prišel iz oči v oči z gostujočim vratarjem, a brez realizacije. Središču ni preostalo drugega kot da usmerijo vse moči v napad, kar se jim je obrestovalo v dveh situacijah za Jakla, a vendar je nekdanji napadalec Bukovc bil nezbran pri zaključkih. Za piko na i in končni rezultat je po fliperju v zadnji minuti srečanja poskrbel Žan Šuen!

🪭 Najlepša hvala vsem simpatizerjem kluba, ki ste pospremili nadaljevanje ptujske Superlige in odigrali svojo vlogo kot 12. igralec. Velja omeniti tudi organizirano gostujoči navijaško skupino “Sektor C”, ki so se zbrali v lepem številu. FUZBAL SE IGRA ZA NAVIJAČE!

Podrobnosti

Datum Čas Liga Sezona Dan tekme
30. marca, 2024 15:00 Super liga MNZ Ptuj 2023/24 30.03.24 ob 15.00

Prizorišče

Športni park Mestna graba
Dobravska 15A, 2270 Ormož

Rezultati

Klub1. polčas2. polčasgoli
NK Ormož134
NK Središče ob Dravi000

NK Ormož

20Luka Kirič napadalec
7Žan Šuen napadalec
PRIJAVI SE

NA E-NOVICE

Prijavi se na e-novice NK Ormož in ostani na tekočem glede dogajanja v tvojem klubu!